Ön itt jár: Kezdőlap > Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

A Hidro-Trend Plusz Kft.. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződés feltételeit. Jelen szerződés 2013 november 5-től határozatlan ideig érvényes, hatálya a Magyarország területén nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra terjed ki, mely a Hidro-Trend Plusz Kft.. által ütemeltetett (felnottekboltja.hu) webáruházon keresztül történik.
 

Eladó adatai

Üzemeltető: Hidro-Trend Plusz Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-735141
Adószám: 13437277-2-41.
Székhely: 1139 Budapest, Teve u 1/d.
E-mail cím: info@felnottekboltja.hu
Telefonszám: 06-20/ 611-2373

A vásárlás elektronikus úton történik a webáruház oldalán, melyhez regisztráció szükséges. A vásárlás létrejöhet telefonos rendelés által is, ebben az esetben a fent található két telefonszámon adhatja le rendelését.

A szerződés a megrendelés teljes körű kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően kétféle módon jön létre:

- A Hidro-Trend Plusz Kft. ügyfélszolgálatának munkatársa által küldött tájékoztató e-mailjének kézhezvételekor, melyben értesíti a vevőt a termék szállíthatóságával és annak várható időpontjával kapcsolatban. (ez nem az áruház automatikus visszaigazoló e-mailjét jelenti, az csak a rendelés áruházunkba történő beérkezéséről tájékoztatja a vásárlót)

- A Hidro-Trend Plusz Kft. ügyfélszolgálatának munkatársa által tájékoztató telefonhívásakor, melyben értesíti a vevőt a termék szállíthatóságával és annak várható időpontjával kapcsolatban.

Az ily módon létrejött szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül. A szerződést az üzemeltető nem iktatja.
 

II. Regisztráció

A honlapon történő vásárláshoz regisztráció szükséges. Regisztráláshoz a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadni. Az adatokat az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk, kivétel ez alól kiszállítás esetén a futárcég, aki szintén ezen törvény rendelkezéseinek megfelelően jár el. Vevő az adataihoz bármikor hozzáférhet , módosíthatja illetve e-mailben kérve törölheti azokat.

A hibás adatokat tartalmazó regisztrációból eredő károkért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget. A jelszó elvesztéséből eredő károkért – amennyiben az Eladónak fel nem róható – az Eladót felelősség nem terheli.
 

III. Megrendelés

A vásárolni kívánt termékről szóló információkat, jellemzőket, tudnivalókat a kiválasztott termék képe mellett, alatt ismerheti meg. Az ismertető leírás és kép pontatlanságáért a gyártó felelős.

A vételár a termék mellett jobb oldalon piros színnel jelölt ár. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák. A vételár nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A kiszállítási költség a vevőt terheli, összege előreutalás esetén 990 Ft, utánvétel esetén 1.490 Ft Magyarország egész területén, mely csomagra értendő. Egy csomag több terméket is tartalmazhat. Ez az ár változhat amennyiben a termék mérete vagy súlya az átlagostól jelentősen eltér. Ebben az esetben a Vevő tájékoztatást kap. Lehetőség van személyes átvételre is cégünk székhelyén előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben természetesen nincs szállítási költség.

Az Eladó a Vevő ajánlatának megérkezését követően köteles a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben –e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 72 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, vagy Eladó munkatársai nem jelentkeznek a Vevő által megadott telefonszámon, akkor az Eladó ajánlati kötöttsége, illetve a vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.
 

IV. Fizetés, szállítás

A megrendelt áruk kiszállítását a Hidro-Trend Plusz Kft.-vel szerződött futárszolgálat végzi. A csomagok kiszállítása munkanapokon munkaidőben 08-16 óra között történik. Amennyiben Vevő nem tartózkodik a megadott helyen, úgy a futár értesítőt hagy hátra. A futár a következő napon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot, amennyiben a második kézbesítési kísérlet is meghiúsul, akkor a futárszolgálat visszajuttatja a csomagot Eladó telephelyére és Eladó ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.

Vevőnek lehetősége van a csomag személyes átvételére is , melyet a cég irodájában tehet meg, a cég ügyfélszolgálati munkatársától kapott visszaigazolás után hétköznap 10-16 óra között. Ebben az esetben vevőt nem terheli semmilyen kiszállítási vagy kezelési költség.

A megrendelés összegét kifizetheti a Vevő utánvéttel a futárnak, készpénzben, ebben az esetben Eladó 200 Ft utánvétkezelési költséget számol fel. Lehetőség van előreutalással történő fizetésre, ebben az esetben az összeget a Hidro-Trend Plusz Kft. OTP Bank-nál vezetett 11705008-20489111-00000000 számú bankszámlaszámára kell átutalni a megjegyzés rovatban feltüntetett rendelési számmal, melyet a Vevő az automata visszaigazoló e-mailben talál. Az összeg megérkezése után a Vevő a választott átvételi módnak megfelelően jut a termékhez.
 

V. Elállási jog

A 17/1999. számú kormányrendelet alapján minden Vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

- elállási jog indoklás (külön magyarázat) nélkül gyakorolható.
- elállási határidő a termék átvételekor kezdődik, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötéskor.
- írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.
- elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
- elálláskor a termék csak az eredeti csomagolásban küldhető vissza.
- elálláskor az Eladó a vételár mellett a szállítási költséget nem fizeti vissza.
- elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
- az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal kifizetjük. Amennyiben postán vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket a legkésőbb az áru megérkezését követő 8 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
- Abban az esetben, ha a terméket a Vevő használatba vette, és nem eredeti csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen az eladó részére visszajuttatni, az eladó nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
- Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt vagy azt követően 3 napon belül lemondja és interneten keresztül fizetett bankkártyával akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét a 17/1999. számú kormányrendelet alapján.
 

VI. Garancia, szavatosság

Amennyiben a kiszállításnál a csomagon sérülés található, a futár köteles a csomag tartalmát tételenként átadni és erről a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.

Amennyiben a kicsomagolt áru sérült, Vevő köteles az Eladót azonnal tájékoztatni a megadott elérhetőségek egyikén. Köteles a csomagot eredeti számlával, tartozékokkal, csomagolással Eladó részére 8 napon belül visszaküldeni. Eladó a 3

csomag megérkezését követően az új terméket térítésmentesen kiszállítja. A hibás csomag visszajuttatásának költsége Eladót terheli.

Eladó a gyártó által biztosított garanciális feltételek szerint jár el. Vevő köteles az eredeti vagy másolt számlát megőrizni, a garancia csak ezzel együtt érvényesíthető.
 

VII. Egyéb rendelkezések

A webáruházban történő vásárlás feltételezi a Vevő részéről az elektronikus úton történő vásárlás ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai lehetőségeket és korlátokat, valamint felmerülő hibalehetőségeket.

Az eladót nem terheli felelősség a technikai hibákból, nem megfelelő használatból, vis majorból eredő károkért.

Az eladónak joga van az általános szerződési feltételeket bármikor módosítani, az a honlapra felkerülés és Vevő részéről történő hozzáférés pillanatában lép hatályba.

Eladó és Vevő mindent megtesznek azért, hogy az esetleges vitás ügyeket békés úton, peren kívül rendezzenek. Amennyiben ez nem jár eredménnyel, úgy a jogviták rendezésére értékhatártól függően a Budapesti Fővárosi Bíróság joghatóságát kötik ki.
 

VIII. Adatkezelés

A webáruház használata során a futárszolgálat részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben a futárszolgálat alvállalkozóval végezteti a kiszállítást. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama stb.) Ezen adatokat kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adjuk át a hatóságok részére. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük. Leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján lévő tájékoztató alapján biztosított vagy kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. A felhasználó a regisztráció folyamán választhat, hogy kér –e az áruháztól hírlevelet, amelyben az áruház saját akcióiról, újdonságairól tájékoztatja. Amennyiben a felhasználó kéri a hírlevélre való feliratkozást, azt előzetes, egyértelmű, kifejezett és önkéntes hozzájárulásával teszi. Adatai törlését módosítását bármikor kérheti írásban az info@felnottekboltja.hu e-mail címen.
 

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével ön elfogadja általános szerződési feltételeinket, továbbá adatkezelési elveinket.

Gyártók
Legördülő infós menü
Vásárlási feltételek
Ügyfélszolgálat
1152 Bp., Szentmihályi út 171. fsz.
06-20/ 611-2373
info@felnottekboltja.hu

Kapcsolatfelvétel
Gyakori kérdések
Garancia, pénzvisszafizetés