Ön itt jár: Kezdőlap > Adatvédelem

Adatvédelem

A Felnottekboltja.hu webáruházba történő vásárláshoz a regisztrációnál szükséges néhány személyes adat megadása is. Ilyen személyes adat alatt értjük azon adatokat, melyek alapján látogatóinkat és felhasználóinkat azonosítani tudjuk, például felhasználónév, vagy az e-mail cím. Csak olyan adatok rögzítünk, melyeket a regisztráció során a regisztráló önkéntesen ad meg.

Csak olyan információkat kérünk a regisztráció folyamán, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy a küldemény célba érjen és az adatokat kizárólag az oldalunkon található szolgáltatások nyújtásával kapcsolatban használjuk fel.

Személyes adatok kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Telefonszámra azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk.

Kérjük, ennek érdekében pontosan töltsd ki a kért adatokat!

Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

Amennyiben a felhasználó azt kéri, hogy személyes adatait töröljük ki a rendszerünkből, ezt haladéktalanul teljesítjük.

Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mail-ben jelezze nekünk az info@felnottekboltja.hu email címre.

A Felnottekboltja.hu oldal tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak a Hidro-Trend Plusz KFT. előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek.

A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Gyártók
Legördülő infós menü
Vásárlási feltételek
Ügyfélszolgálat
1152 Bp., Szentmihályi út 171. fsz.
06-20/ 611-2373
info@felnottekboltja.hu

Kapcsolatfelvétel
Gyakori kérdések
Garancia, pénzvisszafizetés